Electricitat Industrial

Quadres Elèctrics


Tecfesa disposa d’un departament de quadres elèctrics com a suport de les instal·lacions i manteniment industrials que realitzem, capaços de realitzar quadres amb gran quantitat de panells i mides, amb maniobres, proteccions, automatismes, i amb un equip de professionals especialitzats que s’adapten als seus necessitats concretes, sigui quin sigui el seu sector.

 

Estalvi Energètic


Optimització de potència

Quan la potència demandada no es correspon amb la contractada a la factura d’electricitat de la seva empresa li ocasiona una despesa innecessària si és menor, i si és més gran, llavors s’incorren en penalitzacions elevades, per això és que a Tecfesa us oferim un estudi de optimització per adequar la potència contractada.

Bateria de condensadors

Un altre dels conceptes que apareix a la factura d’electricitat és l’energia reactiva, la qual no aporta res a la vostra empresa i per la qual es paga una penalització. Des de Tecfesa realitzem estudis de consums d’aquesta energia i us oferim solucions de compensació perquè el vostre cost sigui mínim.

Il·luminació LED

Altres aspectes on poder actuar en l’estalvi energètic és l’estudi de substitució de la il·luminació tradicional per il·luminació LED, oferint-los anàlisis de l’estalvi econòmic, energètic i mediambiental, així com el període d’amortització i benefici generat durant la vida útil del nou sistema implantat.

Per la nostra col·laboració amb la majoria de fabricants del mercat en sistemes d’il·luminació, disposem dels darrers avenços tecnològics en la matèria.

Auditories Energètiques

A Tecfesa us oferim els nostres serveis per a la detecció de deficiències tant a les instal·lacions, com als equips, motors i maquinàries de producció, realitzant verificacions mitjançant anàlisi de xarxes per tal d’obtenir dades per aportar les mesures correctores necessàries per millorar energèticament els processos productius.

 

Instal·lacions elèctriques de baixa tensió


A Tecfesa som especialistes en muntatges elèctrics, línies aèries i subterrànies de baixa tensió, xarxes de baixa tensió, instal·lacions industrials, oferint un complet servei de manteniment elèctric de les seves instal·lacions.


Comptem amb un equip multidisciplinar d’enginyers tècnics, treballadors qualificats i recursos preventius d’extensa experiència, amb capacitat de realitzar projectes clau en mà, des del seu estudi, disseny i projecte, fins a la seva execució completa oferint el millor dels nostres serveis, incloent-hi la gestió amb els Organismes de Control i tots els tràmits necessaris per a la seva legalització. Tot això amb la garantia de Tecfesa, aportant qualitat i compromesos tant amb la seguretat com amb el medi ambient.

 

Contacti’ns

Tecfesa és una empresa en constant formació en noves normatives i programació, el nostre objectiu és donar solució a les necessitats dels nostres clients, tant a particulars com a empreses, oferint un tracte personalitzat i eficient.

No dubteu a contactar amb nosaltres per a qualsevol aclariment.